یوموشاک
Iconly/Bulk/Close Square بستن

کالاها

دسته بندی ها

detail-blog
6 آذر 1403

چگونه شب ها سریع بخوابیم ؟

خواب برای سلامت کلی ما ضروری است، با این حال بسیاری از ما برای اینکه شب ها سریع بخوابیم دست و پنجه نرم می‌کنیم. چه به دلیل استرس باشد، چه به دلیل هجوم افکار یا صرفاً عادت های بد، تلاش برای یک خواب آرام شبانه می‌تواند مانند یک رویای دست نیافتنی باشد. تصور کنید در تشک طبی خود دراز کشیده‌اید و احساس می‌کنید سنگینی روزمره از روی شانه‌هایتان برداشته می‌شود. ذهن شما از نگرانی‌ها دور می‌شود و بدن شما در تشک فرو می‌رود. شما دیگر گوسفندان را نمی‌شمارید. شما به سادگی تسلیم آغوش خواب هستید. این یک مهارت است؛ حرکتی ظریف بین آرامش و رها کردن. در این مطلب، استراتژی‌های عملی و آموزش سریع به خواب رفتن را بررسی می‌کنیم که به شما کمک می‌کند سریع‌تر بخوابید و سرحال‌تر بیدار شوید.

چطور شب ها سریع بخوابیم ؟

چگونه زود بخوابیم ؟ خواب خوب شبانه برای حفظ سلامت جسمی و روانی ضروری است. با این حال، به خواب رفتن می‌تواند برای بسیاری از افراد یک چالش باشد. در این مقاله، تکنیک‌های مختلفی را بررسی می‌کنیم که به شما کمک می‌کند سریع‌تر بخوابید و از یک شب آرام لذت ببرید. در ادامه به اهمیت و چالش‌هایی که ممکن است در رابطه با خواب با آن‌ها مواجهه شوید و سپس روش‌هایی را که به این منجر می‌شود که شب ها سریع بخوابیم و سپس زمان مراجعه به پزشک را بررسی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

تصور کنید در تشک طبی خود دراز کشیده‌اید و احساس می‌کنید سنگینی روزمره از روی شانه‌هایتان برداشته می‌شود. در چنین لحظاتی، آیا تاکنون به این فکر کرده‌اید که چگونه در 10 ثانیه بخوابیم؟ یا شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که چگونه سریع بخوابیم؟ اینجا همان جایی است که تکنیک‌های هوشمندانه وارد می‌شوند تا شما را در مسیر یک خواب سریع و آرام همراهی کنند.

خواب خوب شبانه برای حفظ سلامت جسمی و روانی ضروری است. اما پرسش اصلی این است که چجوری راحت بخوابیم؟ پاسخ به این سوال با تمرین و رعایت ترفندهایی ساده امکان‌پذیر است. این تکنیک‌ها شامل راهکارهای علمی و روانشناختی هستند که در ادامه بررسی خواهیم کرد.

اهمیت خواب

چیکار کنم شبا زود بخوابم؟ خواب بخش مهمی از سلامتی است و زمانی که به خواب می‌روید، مدت زمانی که می‌خوابید و چقدر خوب می‌خوابید همگی تاثیر زیادی بر سلامت شما دارند. خواب ممکن است برای تنظیم متابولیسم بدن، احساسات، عملکرد، ذخیره حافظه، بازیابی مغز و یادگیری مورد نیاز باشد.

همچنین میزان خواب کافی در سنین مختلف متفاوت است که به طور مفصل در مقاله‌ای جدا به آن پرداخته‌ایم.

چالش‌های رایج خواب راحت شبانه

قبل از پرداختن به راز خواب سریع باید به چالش‌ها و اختلالاتی که ممکن هنگام خواب با آن‌ها روبرو شوید می‌پردازیم.

  • بی‌خوابی و علل آن: بی‌خوابی ممکن است مشکل اصلی باشد یا ممکن است مربوط به شرایط دیگر باشد. بی‌خوابی طولانی مدت معمولاً به دلیل استرس، رویدادهای زندگی یا عادت هایی است که خواب را مختل می‌کند. در حالی که درمان علت مشکل خواب شما ممکن است بی‌خوابی شما را متوقف کند، گاهی اوقات می‌تواند سال ها طول بکشد. از دلایل بی‌خوابی می‌توان به استرس، تغییر برنامه خواب به علت سفر یا کار، عادات خواب ضعیف، پرخوری قبل از خواب، اختلالات سلامت ذهن، مصرف دارو، بیماری‌ها و مصرف کافئین، نیکوتین و الکل اشاره کرد.
  • اضطراب خواب و تاثیر آن بر خوابیدن: خواب و اختلالات روانپزشکی، مانند اضطراب، اغلب دست به دست هم می‌دهند. اگر اختلال اضطرابی دارید، ممکن است به سختی بخوابید یا خواب عمیقی نداشته باشید. به طور مشابه، اگر اختلال خواب دارید، ممکن است قبل از خواب احساس اضطراب یا ترس کنید زیرا می‌ترسید استراحت لازم را دریافت نکنید.

حال که با اهمیت خواب و چالش‌هایی که ممکن است با آن روبرو شوید آشنا شدیم، بیاید نکاتی که باعث می‌شود که شب ها سریع بخوابیم را بررسی کنیم.

تکنیک های خوابیدن در چند ثانیه

تکنیک‌های زیادی وجود دارند که می‌توانند شما را در خوابیدن سریع و راحت یاری کنند. یکی از این تکنیک‌ها استفاده از «تکنیک بدن شل» است. با استفاده از این روش می‌توانید بدن خود را کاملاً شل کرده و به ذهن خود این پیام را بدهید که زمان خواب فرا رسیده است. همچنین تکنیک‌های آرام‌سازی و کاهش استرس می‌توانند به شما کمک کنند که در مدت زمانی کوتاه به خواب عمیق بروید.

ترفند‌هایی برای خواب سریع

اگر به دنبال ترفندهایی برای خواب سریع هستید، بهتر است از عادت‌های قبل از خواب خود مراقبت کنید. مثلاً خوردن غذای سنگین قبل از خواب یا استفاده از وسایل الکترونیکی می‌تواند کیفیت خواب شما را تحت تاثیر قرار دهد. به جای آن، بهتر است به ایجاد روتین خواب منظم توجه کنید و سعی کنید هر شب در یک ساعت خاص به رختخواب بروید.

10 روش طلایی برای خواب خوب و راحت در شب

اگر به دنبال این هستید که چطوری شب راحت بخوابیم یا خوابیدن در 10 ثانیه را تجربه کنید، این 10 روش طلایی می‌تواند راه‌حل نهایی شما باشد.

عنوان روشتوضیح مختصر
ایجاد روتین خوابعادات منظم قبل از خواب مانند کنار گذاشتن وسایل الکترونیکی و مطالعه آرامش‌بخش.
بهینه‌سازی محیط خوابتنظیم دما، نور و صدا در اتاق برای خوابی بهتر و عمیق‌تر.
روش نظامیتکنیکی برای خوابیدن در چند ثانیه با آرامش عضلات و پاکسازی ذهن.
تنفس 4-7-8تمرین تنفس عمیق برای کاهش استرس و تسریع خواب.
مراقبه ذهن‌آگاهیمدیتیشن ساده برای آرامش ذهن و بدن قبل از خواب.
تجسم فکریتصور مکان‌های آرام برای کاهش استرس و تسهیل خواب.
اجتناب از مصرف کافئین قبل از خوابکاهش مصرف مواد محرک به خصوص قبل از خواب.
استفاده از ملحفه‌های راحتانتخاب بالش و تشک مناسب برای ایجاد حس آرامش.
کاهش استرستمرینات آرام‌سازی برای کاهش اضطراب قبل از خواب.
تکنیک قصد تناقضیتمرکز بر بیدار ماندن برای کاهش اضطراب و راحت‌تر به خواب رفتن.

حال چگونه در مدت کوتاه بخوابیم ؟ با به کارگیری تکنیک‌ها و رعایت نکات زیر ممکن است بتوانیم شب ها سریع بخوابیم . این روش‌ها و نکات عبارت‌اند از:

ایجاد یک روتین آرامش‌بخش قبل از خواب

ایجاد یک روتین بهتر قبل از خواب برای بزرگسالان شامل چندین مرحله است که می‌تواند به ایجاد عادت‌هایی کمک کند که به مغز شما سیگنال می‌دهد که زمان آماده شدن برای خواب است. در ادامه به چند مرحله کلیدی اشاره می‌شود:

  • در مورد زمان خواب مشخصی تصمیم بگیرید: مغز شما چند ساعت قبل از خواب به عنوان بخشی از چرخه طبیعی خواب و بیداری شما شروع به خوابیدن می‌کند. زمان خواب و بیداری را که برای برنامه شما مناسب‌تر است، تعیین کنید و هر روز، از جمله آخر هفته‌ها، به آن‌ها پایبند باشید.
  • وسایل الکترونیکی را کنار بگذارید: دستگاه‌های الکترونیکی نور آبی قوی ساطع می‌کنند که می‌تواند مغز شما را فریب دهد تا فکر کند روز است. وسایل الکترونیکی را در ابتدای برنامه خواب خود کنار بگذارید.
  • یک میان وعده سبک یا چای قبل از خواب بخورید: وعده‌های غذایی سنگین و نوشیدنی‌های الکلی قبل از خواب می‌تواند منجر به سوء‌هاضمه شود و خواب شما را مختل کند. یک میان وعده سبک، مانند یک تکه میوه یا ماست، می‌تواند کمک‌کننده باشد.
  • مطالعه: مطالعه یک روال معمول قبل از خواب است که اغلب از دوران کودکی شروع می‌شود و می‌تواند خواب سالم را تا بزرگسالی ارتقا دهد. وقتی در بزرگسالی مطالعه را در برنامه خواب خود قرار می‌دهید، از ژانرهای هیجان‌انگیز مانند تعلیق و اکشن دوری کنید.
  • فعالیت‌های آرامش‌بخش: یک برنامه روتین موثر قبل از خواب برای بزرگسالان شامل فعالیت‌های آرامش‌بخش در نور کم است که به شما کمک می‌کند استرس را از بین ببرید و سریع‌تر به خواب بروید. این می‌تواند شامل گوش دادن به موسیقی، انجام یوگا، یادداشت روزانه یا گرفتن دوش باشد.

به یاد داشته باشید، هدف ایجاد روتینی است که برای شما کارآمد باشد و به بدن شما کمک کند که زمان آن است که آرام شوید و برای یک شب خواب آرام آماده شوید.

بهینه‌سازی محیط خواب

چگونه شب ها سریع بخوابیم ؟

برای خواب سریع باید محیط و اتاقی که در آن می‌خوابید بهینه شود. در ادامه به چند نکته برای بهینه‌سازی محیط خواب اشاره می‌شود:

  • رختخواب راحت: وضعیت رختخواب شما بخش مهمی از بهداشت خواب است. تشک ، ملحفه و بالش شما می‌تواند به اطمینان یا جلوگیری از استراحت شبانه شما کمک کند. یک تشک و بالش با پشتیانی خوب از سر و بدن به شما کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود که ستون فقرات شما از پشتیبانی مناسب برای جلوگیری از درد برخوردار می‌شود. ملحفه‌ها و پتوهای شما نقش مهمی در کمک به ایجاد احساس دلپذیری در تخت شما دارند.
  • دمای ایده‌آل اتاق: دمای ایده‌آل برای خواب بین 60 تا 68 درجه فارنهایت (15.6 تا 20 درجه سانتیگراد) است. دمای بدن شما به طور طبیعی هنگام خواب کاهش می‌یابد، بنابراین اتاق خنک‌تر خوابیدن و در خواب ماندن را آسان‌تر می‌کند.
  • نور: قرار گرفتن در معرض نور بیش از حد می‌تواند خواب و ریتم شبانه‌روزی شما را از بین ببرد. پرده‌های ضخیم روی پنجره‌ها یا ماسک خواب روی چشم‌ها می‌توانند نور را مسدود کرده و مانع از تداخل آن با استراحت شما شوند. اجتناب از نور شدید می‌تواند به شما کمک کند تا به موقع به خواب بروید و به تولید ملاتونین در بدن شما کمک کند، هورمونی که خواب را تقویت می‌کند.
  • به حداقل رساندن سر و صدا: به حداقل رساندن سر و صدا بخش مهمی از ساخت یک اتاق خواب راحت است.

به یاد داشته باشید، هر کس متفاوت است، بنابراین ممکن است مدتی طول بکشد تا پیدا کنید چه چیزی برای شما بهتر است. خواب خوش!

بیشتر بخوانید: بی خوابی یا اینسومنیا چیست؟ + درمان بیخوابی شبانه

ذهن آگاهی و مراقبه و تجسم فکری

چگونه شب ها سریع بخوابیم ؟

در ادامه به چند تکنیک اشاره می‌شود که می‌توانید از آن‌ها در این زمینه استفاده کنید:

  • مراقبه ذهن آگاهی: مدیتیشن ذهن آگاهی یک تمرین ساده است که می‌تواند در هر مکان و هر زمان انجام شود. مراحل آن عبارت‌اند از: یک مکان آرام پیدا کنید. بسته به اینکه چه طوری راحت‌تر است، بنشینید یا دراز بکشید. دراز کشیدن قبل از خواب ترجیح داده می‌شود. چشمان خود را ببندید و به آرامی نفس بکشید. دم و بازدم عمیق انجام دهید. روی تنفس خود تمرکز کنید. اگر فکری به ذهنتان خطور کرد، آن را رها کنید و دوباره روی تنفس خود تمرکز کنید. 3 تا 5 دقیقه قبل از خواب با مدیتیشن شروع کنید. با گذشت زمان، زمان را به آرامی به 15 تا 20 دقیقه افزایش دهید.
  • مدیتیشن اسکن بدن: این نوع مراقبه به شما کمک می‌کند تا تنش را از بین ببرید تا بتوانید از خواب بهتری لذت ببرید. این شامل اسکن ذهنی بدن شما از سر تا پا، مشاهده احساسات و رهایی از تنش است.
  • تجسم فکری: تجسم شامل تصور یک مکان یا موقعیت آرام است تا ذهن خود را آرام کند. شما می‌توانید هر چیزی را که به شما کمک می‌کند احساس آرامش و آسودگی کنید تجسم کنید.
  • مدیتیشن هدایت شده: مراقبه هدایت شده شامل گوش دادن به یک مربی مدیتیشن که صدای آن ضبط شده است که شما را در فرآیند مراقبه راهنمایی می‌کند.

به یاد داشته باشید، ایجاد یک روال مراقبه نیاز به تمرین دارد. صبور باشید. تمرین مراقبه فقط همین است؛ یک تمرین.

لطفاً توجه داشته باشید که اگر با بی‌خوابی مزمن یا سایر مشکلات خواب دست و پنجه نرم می‌کنید، بهتر است با پزشک خود یا یک متخصص خواب مشورت کنید.

روش نظامی | خوابیدن در 10 ثانیه

روش نظامی تکنیکی است که توسط باد وینتر، مربی دوی سرعت المپیک که روان‌شناسی ورزش را نیز مطالعه کرده است، برای دانشکده پیش از پرواز نیروی دریایی ایالات متحده توسعه داده است تا به خلبانان کمک کند تا در زمانی که نیاز به استراحت دارند، علی‌رغم شرایط بلند، استرس‌زا یا خطرناک، فوراً بخوابند. دستورالعمل‌های گام به گام روش نظامی برای خوابیدن عبارت‌اند از:

  • نفس عمیق بکشید: چشمان خود را ببندید و روی تنفس خود تمرکز کنید. نفس‌های آهسته و عمیق بکشید.
  • صورت خود را شل کنید: به آرامی تمام ماهیچه‌های صورت خود را شل کنید، از پیشانی شروع کنید و سپس روی گونه‌ها، دهان و فک به سمت پایین حرکت کنید.
  • شانه‌ها و بازوهای‌تان را رها کنید: وقتی صورت‌تان شل شد، به سمت گردن، شانه‌ها و بازوهای‌تان پایین بروید.
  • به سمت پایین حرکت کنید: هنگامی که شانه‌ها و بازوهای خود را شل کردید، به آرامی تمرکز خود را به سایر قسمت‌های بدن خود تغییر دهید و آن‌ها را یکی‌یکی شل کنید.
  • ذهن خود را پاک کنید: هنگامی که به طور آگاهانه تمام قسمت‌های بدن خود، از بالا تا انگشتان پا را آرام کردید، روی پاکسازی ذهن خود تمرکز کنید.

تمرین این تکنیک برای شش هفته متوالی به شما کمک می‌کند تا به آن تسلط پیدا کنید، بنابراین می‌توانید در کمتر از دو دقیقه به خواب بروید.

در مورد اینکه چرا این روش موثر است باید بگوییم که این تکنیک از تنفس عمیق، آرامش عضلانی و تجسم فکری برای کمک به خواب سریع‌تر افراد استفاده می‌کند. این تکنیک‌ها به کاهش استرس و اضطراب، که از علل شایع بی‌خوابی هستند، کمک می‌کند. با این حال، توجه به این نکته مهم است که اگرچه بسیاری از مردم این روش را مفید می‌دانند، اثربخشی آن می‌تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد و ممکن است برای همه کارساز نباشد.

تکنیک 8-7-4

چجوری خیلی سریع بخوابیم ؟ تکنیک تنفس 8-7-4 روشی برای کنترل نفس است که شامل دم به مدت 4 ثانیه، حبس نفس به مدت 7 ثانیه و بازدم به مدت 8 ثانیه می‌شود. این تکنیک بر اساس یک روش باستانی یوگا به نام پرانایاما است و توسط دکتر اندرو ویل توسعه داده شده است.

نحوه انجام روش 4-7-8 برای خواب سریع به صورت زیر است:

  • یک مکان راحت برای نشستن یا دراز کشیدن پیدا کنید.
  • نوک زبان خود را روی سقف دهان خود، درست پشت دندان‌های جلویی بالایی خود قرار دهید.
  • به طور کامل از طریق دهان خود در اطراف زبان خود بازدم کنید.
  • لب‌های خود را ببندید و از طریق بینی نفس بکشید تا چهار بشمارید.
  • نفس خود را تا هفت ثانیه نگه دارید.
  • به طور کامل از طریق دهان خود بازدم انجام دهید و صدای فش ایجاد کنید و تا هشت بشمارید.
  • این یک چرخه را کامل می‌کند. برای سه چرخه دیگر تکرار کنید.

تکنیک تنفس 4-7-8 اثرات آرام‌بخشی بر سیستم عصبی دارد. سیستم عصبی پاراسمپاتیک را که مسئول آرامش است فعال می‌کند و سیستم عصبی سمپاتیک را که مسئول پاسخ استرس است سرکوب می‌کند. این تکنیک می‌تواند به آرامش ذهن شما، کاهش استرس و اضطراب، بهبود کیفیت خواب و آموزش بدن شما برای پاسخ بهتر به استرس کمک کند. با گذشت زمان و با تمرین مکرر، تاثیرات این تکنیک قدرتمندتر می‌شود.

قصد تناقضی

چگونه شب ها درست و راحت بخوابیم؟قصد تناقضی یک استراتژی روانشناختی است که شامل انجام برعکس چیزی است که می‌خواهید به آن برسید. در زمینه خواب، به معنای تلاش برای بیدار ماندن به جای اجبار به خواب است. این رویکرد غیرشهودی می‌تواند به طور قابل‌توجهی اضطراب عملکردی را که افراد حول خواب ایجاد می‌کنند کاهش دهد.

هدف این است که به جای اینکه بیش از حد فکر کنید، وحشت کنید یا استرس داشته باشید، این واقعیت را بپذیرید که بیدار هستید. اگر سعی کنید بیدار بمانید، در آن زمان است که مغز شما می‌خواهد به خواب برود. با مختل کردن افکار مضطرب شما، قصد تناقضی ممکن است به برخی کمک کند تا راحت‌تر به خواب بروند، به خصوص برای افرادی که بیش از حد فکر می‌کنند یا مشکلات خواب آنها ریشه در عوامل روانی مانند استرس یا اضطراب دارد.

نقش تغذیه و خواب

چگونه شب ها سریع بخوابیم ؟

تغذیه نقش حیاتی در ترویج الگوهای خواب سالم ایفا می‌کند. رژیم غذایی و تغذیه می‌تواند بر کیفیت خواب شما تأثیر بگذارد و برخی غذاها و نوشیدنی‌ها می‌توانند خواب مورد نیازتان را آسان‌تر یا سخت‌تر کنند.

  • غذاهایی که خواب را تقویت می‌کنند (گزینه های غنی از تریپتوفان): تریپتوفان یک آمینه اسید ضروری است که توسط بدن برای ترکیب پروتئین‌های مختلف و همچنین نیاسین (ویتامین B) و مولکولی به نام 5-هیدروکسی تریپتوفان یا 5-HTP استفاده می‌شود. از آنجایی که 5-HTP پیش‌ساز انتقال‌دهنده عصبی سروتونین و هورمون ملاتونین است، مصرف ناکافی تریپتوفان می‌تواند باعث افسردگی، خلق‌وخوی پایین، اختلالات خواب و تغییرات رفتاری شود. غذاهای سرشار از تریپتوفان عبارت‌اند از: ‘گوشت طیور مانند بوقلمون و مرغ، محصولات لبنی مانند شیر، ماهی، توفو و سویای با بخار درست شده، آجیل و دانه‌ها.
  • زمان بندی آخرین وعده غذایی شما: خوردن وعده‌های غذایی در زمان‌های مختلف در هر روز می‌تواند ساعت بدن شما را گیج کند و حفظ برنامه منظم خواب و بیداری را دشوارتر کند. خوردن یک شام سبک 2 تا 3 ساعت قبل از خواب به بدن شما کمک می‌کند تا به آرامی در حالت خواب قرار گیرد. وعده‌های غذایی سنگین در شب و همچنین آن مشروب شب وسوسه‌انگیز، هر دو می‌توانند خواب شما را مختل کنند.

فعالیت فیزیکی و خواب

چگونه شب ها سریع بخوابیم ؟

فعالیت بدنی منظم می‌تواند کیفیت و مدت خواب را بهبود بخشد. ورزش می‌تواند زمان به خواب رفتن را کاهش دهد و مدت زمان بیداری در رختخواب را در طول شب کاهش دهد. با این حال، نوع، شدت و زمان ورزش می‌تواند بر خواب افراد مختلف تأثیر متفاوتی بگذارد. به عنوان مثال، تمرینات ورزشی متوسط ​​می‌تواند کیفیت خواب نوجوانان را بهبود بخشد، در حالی که ورزش شدید ممکن است مدت خواب را برای برخی از نوجوانان کاهش دهد. ورزش منظم و متوسط ​​می‌تواند طول مدت خواب را افزایش دهد، کیفیت خواب را بهبود بخشد و شروع خواب را برای بزرگسالان سالم کاهش دهد. برای بزرگسالان مبتلا به اختلالات خواب، تمرینات مقاومتی متوسط ​​و تمرینات کششی می‌تواند مفید باشد.

داروهای طبیعی و مکمل‌ها

چندین دارو طبیعی ممکن است به شما کمک کند بهتر بخوابید، از جمله ملاتونین، منیزیم و ریشه سنبل‌الطیب. با این حال، حتی داروهای خواب طبیعی نیز نباید جایگزین عادات خواب خوب شوند. در اینجا برخی از رایج‌ترین مکمل‌های خواب طبیعی آورده شده است:

  • ملاتونین: هورمونی که بدن شما به طور طبیعی تولید می‌کند که به مغز شما سیگنال می‌دهد که زمان خواب فرا رسیده است.
  • ریشه سنبل‌الطیب: گیاهی است که معمولا به عنوان یک درمان طبیعی برای علائم اضطراب، افسردگی و یائسگی استفاده می‌شود.
  • منیزیم: نشان داده شده است که مکمل این ماده معدنی علائم خستگی را در افراد با سطوح پایین منیزیم بهبود می‌بخشد.

دمنوش‌های گیاهی مدت‌هاست برای آرامش و خواب مورد استفاده قرار می‌گرفتند و شواهد علمی برای حمایت از دمنوش‌های گیاهی به عنوان راهی جامع برای کاهش خستگی و بهبود کیفیت خواب وجود دارد. در اینجا برخی از موثرترین دمنوش‌های گیاهی برای خواب آورده شده است:

  • چای ماگنولیا: از پوست خشک‌شده، جوانه‌ها و ساقه‌های گیاه ماگنولیا تهیه می‌شود، چای ماگنولیا اغلب به عنوان یک مکمل طبیعی برای خواب استفاده می‌شود.
  • چای سبز کم کافئین: برخی مطالعات نشان می‌دهد که می‌تواند کیفیت خواب را بهبود بخشد و با بی‌خوابی مقابله کند.
  • چای بابونه: مشخص شده‌است که بابونه به طور ایمن کیفیت خواب را بهبود می‌بخشد.
  • چای اسطوخودوس: اسطوخودوس یک گیاه گلدار بنفش است که از زمان امپراتوری روم استفاده می‌شده‌است.

به یاد داشته باشید، همیشه بهتر است که قبل از شروع استفاده از هر مکمل یا داروی جدیدی برای خواب با متخصص مربوطه‌ای مشورت کنید. آنها می‌توانند توصیه‌های شخصی بر اساس سابقه سلامتی و داروهای فعلی شما ارائه دهند.

طب فشاری

چگونه شب ها سریع بخوابیم ؟

طب فشاری، جزء طب سنتی چینی، شامل استفاده از لمس فیزیکی برای تحریک نقاط فشاری است که با جنبه‌های مختلف سلامت جسمی و روانی مطابقت دارند.

چه زمانی باید به متخصص اختلالات خواب مراجعه کنیم؟

اگر این تکنیک‌ها را امتحان کرده‌اید و هنوز برای به خواب رفتن مشکل دارید، ممکن است وقت آن رسیده باشد که با یک متخصصین سلامت مشورت کنید. آنها می‌توانند به شناسایی هر گونه مسائل اساسی که ممکن است بر خواب شما تأثیر بگذارد، مانند اضطراب یا اختلالات خواب کمک کنند.

حرف آخر

چگونه شب‌ها زود (۵ دقیقه ای) و راحت بخوابیم؟! سریع به خواب رفتن مهارتی است که با تمرین می‌توان آن را آموخت. با درک بهداشت خواب و آزمایش تکنیک‌های مختلف، می‌توانید کیفیت خواب خود را بهبود بخشید و از یک شب آرام لذت ببرید. به یاد داشته باشید که خواب خوب شبانه برای حفظ سلامت جسمی و روانی شما ضروری است. در جستجوی خواب بهتر، به یاد داشته باشید که هیچ راه حلی برای همه وجود ندارد. تکنیک‌های مختلف را آزمایش کنید، به بدن خود گوش دهید و با خودتان صبور باشید. رویاهای شیرین در انتظار شماست!

سوالات متداول

با استفاده از تکنیک نظامی.

  • نفس عمیق بکشید
  • صورت خود را شل کنید
  • شانه‌ها و بازوهای‌تان را رها کنید
  • به سمت پایین حرکت کنید
  • ذهن خود را پاک کنید
  • تکنیک‌های تنفس را تمرین کنید تا سریع بخوابید.
  • دراز کشیدن روی تشک با درجه سفتی مناسب.
  • اتاق خواب را دوباره مرتب کنید.
  • ریلکس کردن خود
  • مغز را فریب دهید.
  • به چیزهای مثبت را تصور کنید.
  • در شب کربوهیدرات بخورید.

روش نظامی:

  • تمام صورت خود از جمله عضلات داخل دهان را شل کنید.
  • شانه‌های خود را پایین بیاورید تا تنش از بین برود و اجازه دهید دست‌ها به سمت بدنتان بیفتند.
  • بازدم کنید، قفسه سینه خود را آرام کنید.
  • پاها، ران‌ها و ساق پاها را شل کنید.
  • با تصور یک صحنه آرامش‌بخش ذهن خود را به مدت 10 ثانیه پاک کنید.

استراحت کنید، آرام شوید و مدیتیشن را برای کمک به خواب امتحان کنید.

حداقل یک ساعت قبل از خواب از وسایل الکترونیکی خودداری کنید، زیرا موبایل، تبلت و کامپیوتر همگی نور آبی را که خواب را متوقف می‌کند، به بیرون پرتاب می‌کنند. خواندن، گوش دادن به موسیقی ملایم یا پادکست، یا مدیتیشن خواب همگی می‌توانند در صورت مشکل خواب کمک کنند.

چندین غذا می‌تواند باعث خواب بهتر شوند. بادام سرشار از ویتامین B، منیزیم و هورمون ملاتونین است که به تنظیم ساعت داخلی شما کمک می‌کند. بوقلمون، سرشار از پروتئین و اسید آمینه تریپتوفان، تولید ملاتونین را افزایش می‌دهد و باعث خواب‌آلودگی می‌شود. چای بابونه حاوی آنتی‌اکسیدان آپیژنین است که باعث خواب‌آلودگی و کاهش بی‌خوابی می‌شود. کیوی سرشار از ویتامین‌های C و E، پتاسیم و فولات است که می‌تواند خواب را بهبود بخشد. گیلاس ترش، منبع طبیعی ملاتونین، به تنظیم چرخه خواب شما کمک می‌کند. ماهی‌های چرب مانند سالمون، ماهی تن و ماهی خال خالی که سرشار از ویتامین D و اسیدهای چرب امگا 3 هستند، تولید سروتونین را افزایش می‌دهند که یک ماده شیمیایی خواب‌آور مغز است. در نهایت، برنج سفید، با شاخص گلیسمی بالا، به طور بالقوه می‌تواند زمان خوابیدن را کاهش دهد.

نظرات کاربران

دیدگاهی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

گروه تولیدی کالای خواب یوموشاک Yumushak (با شعار بهتر بخوابید؛ بهتر زندگی کنید) در سال ۲۰۱۶ میلادی تاسیس گردید. ما در این گروه تولیدی در راستای رفاه و سلامتی شما با استفاده از پیشرفته ترین دستگاها و انطباق با تکنولوژی روز دنیا در حال تولید کالای خواب، انواع تشک های طبی، طبی فنری، پاکت اسپرینگ و باکس های هتلی با بالاترین سطح کیفیت قدم برداشتیم تا خوابی رویایی برای شما به ارمغان آوریم.
همچنین هدف ما در یوموشاک رضایتمندی مشتریان، تولید محصولات با بهترین متریال و با بالاترین سطح کیفیت، تحویل به موقع و سرویس دهی مناسب و خدمات پس از فروش و ارائه تجربه ای عالی برای مشتریان عزیز می‌باشد. ما معتقدیم که در دنیای رقابتی کیفیت کالای ما ضامن بقای ماست.

لوگو فوتر

البرز، کرج، بلوار پیام، بعداز میثم سوم، کوچه میثم 3/2، پلاک 103

info[at]yumushakmat[dot]com

۷ روز هفته، ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت یوموشاک می‌باشد. طراحی سایت : کارنو وب

محصول به سبد خرید اضافه شد

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • تصویر
  • کد محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • موجودی
  • موجودی
  • افزودن به سبد
  • خلاصه توضیحات
  • توضیحات
  • وزن
  • طول
  • اطلاعات
Click outside to hide the comparison bar
مقایسه
هیچ محصولی در سبد نیست